Hoe werkt De Vragenbank?

De Vragenbank werkt in twee stappen. U kunt gratis gebruik maken van de eerste stap. Als extra mogelijkheid kunt u kiezen om ook de tweede stap door De Vragenbank te laten uitvoeren tegen een betaalbaar tarief.

Uw innovatie omvatten in een plan

U bent op zoek naar wetenschappelijke kennis die u kan helpen in het maken van keuzes of een plan van aanpak. Deze vraag stelt u aan De Vragenbank. De allerbeste studenten van de TU Eindhoven gaan hiermee aan de slag. U krijgt binnen 48 uur een telefonische reactie van de helpdesk van TU/e SURE Innovation. Daarna wordt uw vraag in behandeling genomen en ontvangt u een advies zodat u verder kunt met uw innovatie.

De verdieping opzoeken in uw plan voor innovatie

Daarna kunt ervoor kiezen om het plan verder uit te laten werken, tegen een betaalbaar tarief. Dit kan in drie vormen. U ontvangt altijd vooraf een prijsopgave.

  1. Een verdiepend onderzoek, bijvoorbeeld een haalbaarheidsstudie of marktonderzoek.
  2. Een brainstorm, om ideeën verder te verkennen, mogelijkheden te bekijken en te ontdekken welke kant u op wilt. In één dagdeel komt u tot een plan van aanpak.
  3. Een concrete werkopdracht, waarbij we uw idee verder uitwerken. Bijvoorbeeld het uitvoeren van lab testen, simulaties of het maken van een prototype.

Registreer uw vraag hier en ontvang (gratis) wetenschappelijk antwoord.